بلاگ

آموزش نصب و تنظیم چراغ‌ سنسوردار سقفی + ویدیوی آموزشی

نصب و تنظیم چراغ سنسوردار سقفی

چه نصاب باشید و چه بخواهید خودتان بدون آشنایی داشتن با تنظیم چراغ سنسوردار سقفی این چراغ ها را نصب کنید، درک اصول نصب این چراغ سنسوردار ضروری است. بنابراین در این مقاله قصد داریم تا آموزش نصب و تنظیم چراغ سنسوردار سقفی و دیواری را به طور کامل و با ویدیو به شما توضیح دهیم. همچنین شما میتوانید برای اطلاع از قیمت انواع چراغ سنسوردار به صفحه مربوطه در سایت ما مراجعه نمایید.

ویدیوی آموزشی نصب و تنظیم چراغ سنسوردار سقفی

 

 

 

نحوه نصب و تنظیم چراغ سنسوردار سقفی و دیواری

  • نصب چراغ سنسوردار

مرحله اول : برای نصب و تنظیم چراغ‌ سنسوردار سقفی یا چراغ‌های دیواری سنسوردار اولین قدم این است که محل نصب چراغ را آماده کنید. که برای چراغ‌های سقفی سنسوردار، سقف و برای چراغ‌های دیواری سنسوردار، دیوار مورد نظر خواهد بود. برای آماده‌سازی محل نصب، باید دو یا سه سوراخ را با تعداد سوراخ‌های روی کفی چراغ، در سقف یا دیوار ایجاد کنید و رول پلاک بزنید. به این شکل، محل نصب چراغ آماده خواهد شد.

  • اتصال سنسور به برق 220 ولت

مرحله دوم : مرحله دوم متصل کردن سنسور چراغ به برق است. پس از آماده سازی محل نصب چراغ چه روی دیوار و چه در سقف، مرحله بعدی شامل آماده سازی سنسور و اتصال سیم ها می باشد. در ابتدا، مهم است که در حین نصب، پوشش چراغ را بردارید. علاوه بر این، مطمئن شوید که پوشش سنسور به طور ایمن بسته شده است تا از جدا شدن لنز از سنسور جلوگیری شود.

در مرحله بعد، سیم های برق را از طریق یکی از سوراخ های از پیش سوراخ شده در پایه تغذیه کنید. سپس کانکتور فونیکس را از سنسور جدا کرده و سیم ها را به آن وصل کنید. (توجه: مهم نیست که کدام سیم از کدام قسمت کانکتور عبور می کند، زیرا قطب های کانکتور برای فاز و نول پیکربندی شده اند.) در نهایت کانکتور را دوباره به سنسور وصل کنید. سنسور اکنون به منبع تغذیه وصل شده و آماده استفاده است.

  • اتصال پیچ و رول به دیوار

مرحله سوم : پیچ و رول کردن چراغ به سقف است. هنگامی که سنسور به منبع تغذیه متصل شد، چراغ را با بستن پیچ‌ها به دوشاخه‌های دیوار محکم کنید تا مطمئن شوید که به درستی روی سقف یا دیوار نصب شده است..

لطفا توجه داشته باشید: بسیار مهم است که پیچ ها را قبل از اتصال سنسور به برق سفت نکنید. ابتدا بررسی کنید که سیم های برق به درستی به سنسور متصل شده اند و تنها در این صورت باید پیچ ​​ها را سفت کنید.

  • نصب لامپ ها در چراغ سنسوردار

مرحله چهارم : در مرحله چهارم نصب و تنظیم چراغ سنسور، پس از بستن پیچ ها، نوبت به نصب لامپ می رسد. لازم است به خاطر داشته باشید که همه لامپ‌های با وات متفاوت با این نوع لامپ‌ها سازگار نیستند، زیرا لامپ‌های با وات بالاتر بزرگ‌تر هستند و ممکن است به درستی جا نشوند. طبق آزمایشات انجام شده، لامپ های بیش از 15 وات نباید در این نوع فیکسچر استفاده شود.

  • تنظیم ولوم تایمر

مرحله پنجم : برخی از چراغ‌های سنسوردار دارای صفحه‌گرد نیستند و برای تنظیم ولمشان به پیچ گوشتی نیاز دارند. با این وجود، روش تنظیم مدت و شدت نور برای هر دو نوع مشابه است. هنگامی که چراغ به منبع تغذیه وصل شد و به طور ایمن در محل مورد نظر نصب شد، نوبت به تنظیم صفحه ها می رسد. چراغ های سنسور سقفی و دیواری معمولاً دارای دو دکمه برای تنظیم زمان و شدت نور هستند که هر دو باید برای عملکرد صحیح نور پیکربندی شوند.

  • تنظیم ولوم حساسیت به نور

مرحله ششم : نکته مهم برای تنظیم چراغ سنسوردار سقفی، ابتدا هر دو کلید چراغ و زمان را در خلاف جهت عقربه‌های ساعت به حداکثر میزان خود بچرخانید تا زمانی که چراغ یک‌بار خاموش و روشن شود و مطمئن شوید که چراغ‌ها به درستی کار می‌کنند.

دکمه کنترل شدت نور دارای دو تنظیم است: خورشید و ماه. غروب خورشید زمانی قابل اجرا است که نور محیطی کافی وجود داشته باشد که نشان دهنده وجود نور طبیعی است. برعکس، غروب ماه در محیط های کاملا تاریک که نور طبیعی وجود ندارد استفاده می شود. توصیه می شود زمانی که نور محیط به سطحی می رسد که انتظار دارید نور فعال شود، تنظیمات نور را تنظیم کنید و مطمئن شوید که قبل از این آستانه خاموش می ماند.

تنظیم نصب چراغ سنسوردار سقفی

به عنوان مثال، اگر نور در راه پله ای قرار دارد که در طول روز نور طبیعی خورشید را دریافت می کند، باید طوری تنظیم شود که در ساعات روز روشن نشود. با این حال، برخی از افراد ممکن است ترجیح دهند که نور حتی در چنین شرایطی روشن بماند. در این حالت، به سادگی دکمه کنترل شدت را به سمت غروب خورشید بچرخانید.

از طرف دیگر، اگر نور در پارکینگی بدون نور طبیعی خورشید در طول روز نصب شود، تنظیم شدت باید طوری تنظیم شود که نور بلافاصله پس از ورود فعال شود و در نتیجه روشنایی لازم را برای فضا فراهم کند. همچنین شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه تنظیم حساسیت و تایمر چراغ سنسوردار مقاله مربوطه در سایت ما را مطالعه نمایید.

  • تکمیل نصب چراغ سنسوردار

مرحله هفتم : پس از تنظیم صفحه، تنظیم چراغ کامل در نظر گرفته می شود. برای نهایی کردن نصب نور سنسور، ابتدا باید درب سنسور را باز کنید و سپس چراغ را روی پایه محکم کنید. پس از این، درب سنسور را ببندید و بدین ترتیب فرآیند نصب چراغ سنسور به پایان می رسد.

عملکرد تایمر چراغ سنسوردار به چه شکل است ؟

مدت زمانی که نور روشن می ماند را می توان با استفاده از صفحه تنظیم زمان یا تایمر تعیین کرد. به طور خاص، نور زمانی فعال می شود که فردی از مقابل آن عبور کند. با این حال، هنگامی که آن فرد از محدوده تشخیص سنسور خارج شود، سنسور نور را برای مدت زمان مشخصی مانند یک دقیقه روشن نگه می دارد. به طور معمول، در مناطق پارکینگ، نور به گونه‌ای پیکربندی می‌شود که حتی در غیاب فردی در میدان دید سنسور روشن بماند و اطمینان حاصل شود که دید به خطر نمی‌افتد.

نتیجه گیری

در این مقاله به طور کامل مراحل تنظیم چراغ سنسوردار سقفی را بیان کرده ایم. در مقاله ای دیگر از سایت ما بهترین چراغ سنسوردار سقفی ارزان توضیح داده شده است که شما میتوانید در صورت علاقه مندی این مقاله را در سایت ما مشاهده نمایید. امیدواریم این مقاله سرشار از بینش های کاربردی و فنی برای شما لذت بخش بوده باشد. همچنین شما برای خرید چراغ های سنسوردار سقفی و دیواری و اطلاع از قیمت ها میتوانید به قسمت مربوطه در سایت ما مراجعه فرمایید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *